Despre licurici
Cauta produse:
 
 
Acasa» Despre licurici

Despre licurici

Licuricii

Numiţi şi fănăraşe, pricolici, scânteiuţe, steluţe, viermuşori de aur, focul-lui-Dumnezeu, gândăcei-scânteioşi, lumini-de-pădure, licuricii sunt nişte gândăcei mici care luminează în noapte, nişte cioburi de stea care ne încântă, la fel cum sunt pentru părinţi şi copiii cărora le sunt destinate produsele noastre.

Numele acestei gâze fermecate, care ne aduce tuturor aminte de vremurile fericite ale copilăriei ne-a inspirat în alegerea denumirii societăţii noastre şi a produselor vestimentare.

Produsele noastre se adresează micuţilor de la 0 luni până la 5 ani.

Atunci cand am inceput să punem pe picioare mica noastră întreprindere, am dorit nu numai să reuşim, într-un mediu de afaceri nu tocmai propice, ci şi să oferim copiilor confortul, bucuria, plăcerea de a fi îmbrăcaţi sănătos şi frumos, să le aducem, asemenea licuricilor, o rază de lumină atât lor cât şi părinţilor, punându-le la dispoziţie produse vestimentare de calitate, realizate din materiale dintre cele mai diferite, într-o gamă variată de culori şi modele deosebite, respectând măsurile standard şi toate acestea la preţuri rezonabile.

Am pornit investiţia noastră cu paşi mici, la fel de timizi, dar şi de visători, ca atunci când începeam să construim castele din cuburi. Un mic atelier, apoi, pas cu pas, investind cu chibzuinţă, până la ceea ce este astăzi LICURICI PRODCOM SRL.

O firmă modernă, un partener serios, un colectiv profesionist gata să vă satisfacă cerinţele. Vă punem la dispoziţie catalogul produselor noastre pe care le puteţi achiziţiona, en gros şi en detail, de la standurile noastre situate în incinta Complexului DRAGONUL ROSU – BUCURESTI.

 

INFORMATII PRODUSE

 
INFORMATII PRODUSE Va punem la dispozitie tabelul cu masuri, cu specificatia ca acestea sunt orientative si depind de ritmul de crestere al fiecarui copil in parte:VARSTA:             ... mai mult